Cielo de Bonaire

2

På supertrendiga Mallorca ligger den magnifika lyxvillan Cielo de Bonaire. Vackert placerat på kullarna mellan Alcúdia och Pollensa är det här en av de mest spektakulära villorna på ön. Här erbjuds man ett hem på närmare 2.500 kvm med majestätisk utsikt över Medelhavet. Cielo de Bonaire erbjuder åtta sovrum samt åtta badrum, man kan också avnjuta färd i den privata hissen, här finns en stor pool, ett spa med jacuzzi och ångbastu, två tennisbanor och en snyggt designad helipad. Kort och gott, här finns allt och lite till…

Priset? Jo, 50 000 000 Euro.

www.sothebysrealty.com / www.mallorca-sothebysrealty.com
Mäklare: Monika Baier / Property ID: SN5DKF

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och närmare 75.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

2 comments

Post a new comment

Liknande artiklar

Exklusivt fristående badkar som passar perfekt i ett lyxigt badrum.

Ottocento

Stilrena Ottocento är ett fristående badkar skapat av Camilla, Bibi och Giampaolo Benedini för italienska Agape. Fristående badkar kan med fördel förgylla lite större badrum. ...