Mini Bee

0

Nya Signature Bags från Burberry är ofta ett färgsprakande och lustfyllt vårtecken. Här visar vi några Mini Bee – som är en del av kollektionen Burberry Prorsum SS15som fick oss på redaktionen att le extra mycket. Vi noterar med glädje att Christopher Bailey har tagit inspiration från naturen, både när det gäller form och färg. Annars är ju brittiska Burberry främst kända för den stilrena beigea trenchcoaten och för sitt eleganta rutmönster Nova Check. Något som bekräftar att bra design verkligen kan vara tidlös. För de som uppskattar väskor i alla dess former så rekommenderar vi en titt på deras hemsida.

Läs mer på: www.burberry.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Tom Cruise – Colorado

Vem vill ta över superstjärnan Tom Cruises fjällstuga i Telluride, Colorado? Detta sagolika hem byggdes 1994 och erbjuder verkligen något utöver det vanliga. Förutom fyra ...