Mini Bee

0

Nya Signature Bags från Burberry är ofta ett färgsprakande och lustfyllt vårtecken. Här visar vi några Mini Bee – som är en del av kollektionen Burberry Prorsum SS15som fick oss på redaktionen att le extra mycket. Vi noterar med glädje att Christopher Bailey har tagit inspiration från naturen, både när det gäller form och färg. Annars är ju brittiska Burberry främst kända för den stilrena beigea trenchcoaten och för sitt eleganta rutmönster Nova Check. Något som bekräftar att bra design verkligen kan vara tidlös. För de som uppskattar väskor i alla dess former så rekommenderar vi en titt på deras hemsida.

Läs mer på: www.burberry.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

When creating Arborg House, Icelandic architect Palmar Kristmundsson from PK Arkitektar was inspired first and foremost by the extraordinary landscape. Stainless steel is one of the most durable and corrosion-resistant materials on earth and VOLA stainless steel taps are renowned the world over.

Elemental Living by Vola

A deeper connection to the natural environment creates a way of life that is richer, more energised and more in tune with the wider world. ...