Downtown Modern

0

Den eleganta kollektionen Downtown Modern, som kommer från Ralph Lauren Home, lyfter fram en blandning av urban vintage och naturmaterial. Här har de hämtat influenser från en elegant men bohemisk livsstil och kryddat det hela med lite annorlunda detaljer och mönster. De har använt material som mjukt läder, trä och stål i en minimal färgskala på svart, grått och vitt. Till kollektionen hör ett stort antal produkter och möbler. Vi visar även de delar som inte är direkt kopplade till ”vardagsrummet”.

Ralph Lauren är generellt känt för sin tidlösa design och sitt exklusiva materialval, detta gäller även för märkets möbler. De presenterar ett flertal vackert komponerade temakollektioner på sin sida.

Läs mer på: www.ralphlaurenhome.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Trivselhus

Det är alltid roligt när man hittar boenden som har det där lilla extra på hemmaplan. Idag tar vi en närmare titt på en läcker ...