Svenssons i Lammhult

Svenssons i Lammhult säljer svenska och internationella designmöbler i originaldesign. Som återförsäljare av varumärken som String, Dux, Swedese, Grythyttan m.fl.

Design- och möbelaktören Svenssons i Lammhult slog för någon vecka sedan upp dörrarna för sin nya butik i Sickla köpkvarter i Stockholm. Butikskonceptet erbjuder besökarna en inspirerande och tydligare premiumupplevelse. Här låter man designklassiker och kvalitetsmöbler stå i strålkastarljuset lite extra.

Svenssons i Lammhults nya butik i Sickla köpkvarter har fått en flygande start. Som besökare bjuds man här på en helt ny butiksupplevelse som både ger inspiration och skapar nyfikenhet. Med en bättre butiksutformning, utökad service och en miljö som bidrar till att lyfta hantverket, så skapas en ny köpupplevelse. Det är en mötesplats för människor med gemensamma intressen men också en kunskapsförmedlare där många sinnen kan aktiveras och stimuleras. För att underlätta för kunder som behöver hjälp och stöd i sin förnyelseprocess så kommer den nya butiken även innehålla deras nya affärsområde ”Studio Svenssons”. Det är en service som erbjuder inredningstjänster.

Obs! Mellan den 6 och 23 oktober kommer Svenssons i Lammhult att ha massvis med bra erbjudanden för vardagsrummet i sina butiker och online.

Svenssons i Lammhult säljer svenska och internationella designmöbler i originaldesign. Som återförsäljare av varumärken som String, Dux, Swedese, Grythyttan m fl har Svenssons i Lammhult försett Sverige med sköna hem och klassisk formgivning sedan 1898. Förutom i butikerna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lammhult finns stora delar av sortimentet tillgängligt att beställa online.

Läs mer på: www.svenssons.se

Foto: Mikael West

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar