Villa Nostra i Helsingborg

Med ett av Helsingborgs absolut bästa lägen, i exklusiva Pålsjö skog, ligger Villa Nostra. Den storslagna fastigheten, om totalt 712 kvm, ligger vackert intill Landborgspromenaden på en lugn och trevlig återvändsgata med enastående utsikt över Öresund och Danmark. Villan, som byggdes 1913, är löpande renoverad med känsla och stil och befinner sig i ett utmärkt skick. Här finns unika och tidstypiska detaljer bevarade. Här kan man njuta av vackra eldstäder och väggpaneler, stuckaturer, dörröverstycken och ett fantastiskt ljusflöde från de praktfulla fönsterpartierna. Ett extra plus blir det för att hela villan har en mycket trevlig rumsplanering.

Det eftertraktade läget vid Pålsjö skog är av många ansett som det bästa i hela Helsingborg.

Pålsjö skog är ett grön- och strövområde beläget i Helsingborgs norra del och är en del av Pålsjö naturreservat. Den vackra bokskogen är ett populärt utflyktsmål och promenadstråk och erbjuder både löpspår och lekplatser. I mitten av Pålsjö skog ligger även vackra Pålsjö slott.

Adress: Bengt Langhs gata 9, 254 33 Helsingborg
Fast.beteckning: UTKIKEN 5
Tomtarea: 1 908 kvm
Boarea: 514 kvm
Biarea: 198 kvm
Antal rum: 10 rum och kök
Antal sovrum: 5 till 6
Byggnadsår: 1913
Byggnadstyp: Tvåplanshus källare och inredd vind
Område: Pålsjö, norra Helsingborg

Pris: på förfrågan

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty.se
och Anja Kuylenstierna, 0708-30 96 37 , anja.k@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook. Vill du visa denna fantastiska fastighet för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 208.000 följare på Instagram, 76.000 på Facebook och lite drygt 4.000 på Linkedin.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

IWC Portugieser. HOOM visar lyxklockor i sin guide. Det stora flertalet hittar du i Stockholm.

IWC Portugieser

Om man vill ha en elegant klocka med lite sportiga inslag så är IWC:s serie Portugieser något vi rekommenderar. Här i en Automatic med sju ...