Exklusivt kök i ek från Kvänum

Exklusiva kök från Kvänum.

Vackert och funktionellt kök i betsad ek, från svenska Kvänum, blir till en hyllning av det svenska hantverket.

Vi på HOOM tycker om exklusiva kök som känns både tidlösa och moderna. Då förenas hantverk och funktionalitet på ett smakfullt sätt, och något vackert uppstår. Liljencrantz är en heltäckande modell i ek, som har en smal ram med skarp profil. Ramens djup medger ett infräst grepp i överkant och bidrar till den betsade ekens nära nog tropiskt varma lyster. Vi tycker det har pondus och karaktär.

Bänkskiva och bord är utförda i portugisisk kalksten. Vitrinen är galanta Ramel. Genom att addera pelaren från den öppna hyllan som ett genomgående dekorativt element i form av en pilaster har designern satt sin särprägel på skåpet och skapat en i sammanhanget kongenial möbel.

Ovanför spishällen svävar stenen. Ett andäktigt lugn råder i rummet. Kåpan är klädd i ådrad portugisisk kalksten.

Vi kan konstatera att Kvänum lyckats förena gammal svensk tradition med modern design på ett uppdaterat och innovativt sätt. Form och funktion står alltid i fokus, precis som det svenska hantverket och dess historia. Exklusiva kök som kommer från Sverige gör oss på HOOM extra stolta.

Läs mer på: www.kvanum.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva resor till St. Regis Bora Bora, en exklusiv resort.

St. Regis Bora Bora

Franska Polynesien är verkligen en av de platser vi helst åker till för att uppleva något utöver det vanliga. Och vår favoritö är utan tvekan ...