Villa Port Andratx

Idag tar vi en närmare titt på en sagolik fastighet i Port Andratx, på den populära Medelhavsön Mallorca. Det här är ett modernt drömhem i tre våningar, med en boyta på hela 1 500 kvm, som erbjuder en enastående havsutsikt i Mon Port. En ljus och öppen planlösning ger en härlig atmosfär och lyfter fram ägarens sinne för detaljer. Här finns allt man kan drömma om, och lite till. Eller vad sägs om åtta sovrum, hiss, pool med jacuzzi, gym, medierum, tempererad vinkällare och ett garage för upp till sex bilar. Här finns också en fantastisk uteplats, en stor öppen solterrass samt några andra lite mindre terrasser. Extra plus för den charmiga gästvillan samt att man har en personallägenhet. Fastigheten har naturligtvis ett avancerat säkerhetssystem.

Priset? 17 000 000 Euro

www.mallorcagold.com
Mäklare: Caroline Sveistrup / Property ID: 70248

Ni hittar fler objekt via Mäklarguiden på www.hoom.se och på Instagram Du hittar drömhem och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta Mallorca Gold och svenska Caroline Sveistrup, hon kan plocka fram hus och lägenheter i olika prisklasser.

Vill du visa denna läckra egendom får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och närmare 79.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva sängar, av högsta kvalitet, i ett exklusivt sovrum ger god sömn.

Moderna sängar från Roche Bobois

Modern och stilren sovrumsmiljö från Roche Bobois. Vi använder den som ett exempel på ett lugnt och avskalat sovrum. Ett rum för återhämtning och bildandet ...