Exklusiv villa i Djursholm

Exklusiv villa med internationell känsla i Djursholm. Det här är ett modernt hem – om cirka 600 kvm – med ett stringent formspråk som excellerar i sina högklassiga materialval. De generösa fönsterpartierna göra att innemiljön smälter samman med utemiljön på ett naturligt sätt. Matsal med cirka sju meter i takhöjd och ateljéfönster. Vacker trädgård med belysning, flera terrasser och helgjuten pool. Huset erbjuder 4 till 5 sovrum, spaavdelning med bastu, elegant kök från Binova med vitvaror från Gaggenau. Larm och kameraövervakning inomhus och utomhus. Fyra till fem badrum. Garage för flera bilar.

Ett fantastiskt boende som ger ett synnerligen väl samlat intryck med sina raka linjer, perfekt design och genomgående omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet. 

Adress: Stenbocksvägen 21A, 182 62 Djursholm
Fast.beteckning: TOR 42
Tomtarea: 2.208 kvm
Boarea: 505 kvm
Biarea: 113 kvm
Antal rum: 9 rum & kök
Antal sovrum: 4 till 5
Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Tvåplanshus med undervåning
Kommun: Danderyd
Område: Djursholm
Pris: 69.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Michael Preber, 070-939 01 90, michael.p@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 175.000 följare på Instagram och 77.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Företag: Magrey & Sons Mäklare: Christophe Ubeaud (christophe@magrey.com) Telefon: +33 (0) 4 92 98 98 22 E-mail: contact@magrey.com Hemsida: www.magrey.com

Drömhem till salu

Vi har åter låtit några utvalda fastighetsmäklare plocka ut objekt som de tycker har det där lilla extra. Det kan vara allt från en liten ...