Våning med högt läge och magisk utsikt på Östermalm

Detta drömboende ligger bara ett kvarter från Östermalmstorg, d v s i hjärtat av Östermalm i Stockholm. Högt upp – i denna mycket eleganta jugendfastighet från 1903 – finner man en ljus och en synnerligen smakfull sexrumsvåning. Våningen karaktäriseras av välbevarade originaldetaljer såsom stuckaturer, väggpaneler, spegeldörrar och en dekorativ kakelugn.

Våningen har en härlig matsal med vackra väggpaneler och härligt ljus från flera fönster. Fyra stycken bra och lättmöblerade sovrum. Sovrummet i anslutning till köket har en fransk balkong mot innergård. I ett av sovrummen finns hel garderobsvägg. En stor välvd balkong i sydväst erbjuder en magisk utsikt mot Hedvig Eleonora kyrka.

Bra ljust arbetskök med frukostmatplats med gott om förvaring. Helkaklat fräscht badrum med badkar och dubbla tvättställ. Det finns även ett mindre helkaklat duschrum utanför köket samt en gäst-wc i anslutning till hallen.

Läget är fantastiskt med både Östermalmstorg och Karlaplan runt hörnet samt givetvis Stockholms bästa krogar, caféer och shopping.

Adress: Linnégatan 42, 5tr, 114 47 Stockholm
Avgift: 7 593 kr/mån
Boarea: 174 kvm
Antal rum: 6 rum & kök
Antal sovrum: 4
Våning: 5
Hiss: Ja
Byggnadsår: 1903

Pris: 18.900.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Staffan Hempel, 073-040 01 00, staffan.h@sothebysrealty.se

OBS! På visningen uppmanas alla att hålla avstånd och att agera med förnuft, allt enligt myndigheternas rekommendationer. Tillhör du en riskgrupp och känner dig extra orolig för covid-19 så kan du kontakta mäklaren för en privatvisning.

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska projekt för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 166.000 följare på Instagram och 78.000 personer på Facebook. Hjälp oss att inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Yachts: Xanadu

Megayachten Xanadu är 59 meter lång och byggd av italienska Benetti Yachts. Det här är en lyxig internationell yacht med en interiör och exteriör skapad ...