The Fat Duck

0
Hitta världens bästa restauranger.

The Fat Duck är en av endast några få brittiska restauranger som har tre stjärnor i Guide Michelin. Restaurangen drivs av mästerkocken Heston Blumenthal, som har ett rykte om att skapa smakupplevelser på molekylärnivå, och ligger i byn Bray i Berkshire. Han var en av pionjärerna som förenade det moderna köket med den experimentella och nydanande forsknings- och laboratoriekänslan. Heston Blumenthal har haft sina tre stjärnor sedan 2004. Service och vinkällare håller naturligtvis högsta klass. Ta en titt på hemsidan om du vill ha lite extra inspiration. Därefter känns det ganska enkelt att boka bord… och flygbiljetter.

Adress: 1 High Street, Bray, SL6 2AQ, England

Boka bord: +44 (0) 1628 580 333

Läs mer på: www.thefatduck.co.uk

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Bantry Bay i Sydafrika av SAOTA

Villa Bantry Bay

Med en närmast osannolikt vacker utsikt är megavillan Bantry Bays läge ett av de mest spektakulära vi någonsin stött på. Den milsvida vyn över berg, ...