Villa Cannes Californie

Den här drömvillan ligger vackert i det populära och exklusiva Californieområdet, nära den berömda Croisetten i Cannes, på den franska Rivieran. Det här är en modern villa på hela 500 kvm som nyligen blivit totalrenoverad av en välkänd arkitekt. Här erbjuds du en spektakulär panoramautsikt över Medelhavet. Med sex sovrum finns här plats för både släkt och vänner. Med en tomt på hela 5.000 kvm kan man tillsammans eller enskilt avnjuta poolen och poolhuset, som har ett eget utekök. Här finns gym, bastu och relaxavdelning med jacuzzi. Många tekniska finesser lyfter detta hem. Självklart finns vinkällare och garage för flera bilar. Extra plus blir det för den separata lägenheten som kan användas av personal.

Priset? Vid förfrågan.

Kontor: Magrey & Sons / www.magrey.com
Mäklare: Alexandre Goldstein / Property ID: 1290
Mail: alexandre@magrey.com

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt i Frankrike. Magrey & Sons kontor ligger på Croisetten i Cannes.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 81.000 följare på Facebook och 51.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hotel Arts Barcelona - ett exklusivt hotell i Barcelona.

Hotel Arts Barcelona

Högt över havet, med en milsvid utsikt, ligger ett av våra favorithotell i Europa. Ett hotell som i allra högsta grad erbjuder sina gäster det ...