Villa Port Andratx

Denna storslagna naturstensvilla, i modern finkastil, ligger privat och ostört på en härlig parkliknande tomt i sydväst. Den ramas vackert in av en mur med grind. Uppfarten är belagd natursten. Här finns härliga och generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier, vacker eldstad och vidsträckt sjöutsikt. Fastighetens tomtmark är på cirka 1 234 kvm som är omgärdat av en insynsskyddad mur i natursten. Bostadsytan är på ca 420 kvm, en härlig utemiljö med pool, ett snyggt och praktiskt utekök och flertal sköna solterrasser, både med och utan tak. Den lokala byggstilen, med dess typiska element som träbjälkar och sandstensvalv, ger huset en speciell och ombonad karaktär. Bostaden omfattar en rymlig salong, ett modernt och komplett utrustat luxuöst Boffi-kök med matplats samt fem sovrum och fyra badrum. Dessutom finns en separat belägen våning för nära och kära. Övriga faciliteter och utrustning som detta solida naturstenhus erbjuder är högkvalitativa dörrar och fönster i trä, luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (olja), golvvärme, dubbelgarage och alarm. Bostaden ligger helt nära 18-hålsgolfbanan och den lyxiga marinan Port Andratx med dess imponerande yachter. Shoppingmöjligheter är bara några minuter bort. Palma stad nås på 20 minuter med bil.

Priset? På förfrågan.

Kontor: Lavin-Estates / www.lavin-estates.se
Mäklare: Petra Lavin

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både print och digitalt) samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt.

Vill du visa detta mäktiga slott får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 80.300 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva möbler för ditt exklusiva vardagsrum.

Plettro W222 – Natuzzi Editions

Stilrena möbler och tidlös design ligger oss varmt om hjärtat. Vi blir därför extra glada när vi hittar formsköna Plettro W222 i kollektionen Natuzzi Editions. ...