Nya Porsche 911

Nyhet: Porsche 911 - världspremiär för denna klassiska sportbil. Lyxbilar och sportbilar i Stockholm.

Kvällen innan man öppnade bilsalongen i Los Angeles visades den åttonde generationen av klassiska Porsche 911 upp. Och denna världspremiär bekräftar återigen att modellen fortsätter att vara både tidlös och modern.

Nya 911 följer på ett naturlig sätt Porsches designhistoria men har ett mer muskulöst utseende. På insidan har den fått en 10,9 tum stor pekskärm. Intelligenta kontroll- och chassielement liksom smarta assistanssystem kombinerar de vassa köregenskaperna som den klassiska sportmodellen är berömd för.

Nästa generation av de turboladdade boxermotorerna har vidareutvecklats och är starkare än någonsin med 450 hk i S-modellerna. De är effektivare tack vare förbättrad insprutning och ny utformning av turboaggregaten och kylsystemet. Kraften överförs via en nyutvecklad åttaväxlad dubbelkopplingslåda. Den turboladdade sexcylindriga boxermotorn i Carrera S och Carrera 4S gör att färden från 0 – 100 km/tim går på under fyra sekunder.

Den helt nya inredningen utmärks av instrumentpanelens klara och raka linjer och försänkta instrument. Här kommer inspirationen från 1970-talets 911-modeller. Retro när den är som allra bäst.

Läs mer på: www.porsche.com

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ralph Lauren Home

Kollektionen Hoxton från Ralph Lauren Home är inspirerad av naturliga material och en urban livsstil. Man vill signalera att man ska sänka tempot när man ...