Internationell villa på Lidingö

Internationellt inspirerad villa med stora partier i glas, takterrass i sydväst, luftkonditionering och egna badrum till sovrummen. Souterrängplan med gästrum, lyxig relaxavdelning med bastu, bad, regndusch och utgång till den insynsskyddade tomten. Här finns även tvättstuga, förvaring och teknikrum. Ett plan med tre sovrum och allrum. Egen avdelning för Master med walk-in-closet och badrum ensuite. Även de två sovrummen har inbyggd förvaring och eget badrum. Extra plus blir det naturligtvis för att detta drömhem även har hiss.

Adress: Kräftvägen 4, 181 29 Lidingö
Område: Kyttinge
Tomtarea: 755 kvm
Boarea: 300 kvm
Biarea: 150 kvm
Antal rum: 8 rum & kök
Byggnadsår: 2013

Priset? 22.500.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Christopher Steen, 073-982 80 28, christopher.s@sothebysrealty.se och Anders Elbe, 073-982 80 02, anders.e@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 125.000 följare på Instagram och 79.000 personer som följer oss på Facebook. Hjälp oss att inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du söker slott, en gård, en exklusiva villa, en paradvåning eller en exklusiv skärgårdsfastighet

Drömhem till salu – XVIII

Vi startar upp denna härliga vårsäsong med några fantastiska hem. Vi har bett några utvalda fastighetsmäklare, våra fantastiska Preferred Partners, att plocka ut hem som ...