Underhand: Villa i Saltsjöbaden

Skeppsholmen Sothebys Realty säljer nu underhand denna vackra fastighet i Saltsjöbaden.

Unik fastighet i Saltsjöbaden, med sjötomt och panoramavy, säljes underhand*. Generös brygga med segelbåtsdjup, båtlift, skoterlift samt sjöbod och bastu med fantastisk utsikt. Vackert hus på hela 350 kvm med gjuten pool och skyddad altan med sol från morgon till kväll på sommaren. Flera balkonger. Mycket genomtänkt planering där man inte har sparat på sobra och smarta detaljer.

Priset? På förfrågan.

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Michael Preber, 0709-39 01 90, michael.p@sothebysrealty.se

*Underhand är försäljningar av bostäder som inte når den öppna marknaden. Detta innebär att man som mäklare arbetar mer med nätverk och intresseregister för att matcha fram rätt köpare till rätt objekt.

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 79.000 följare på Facebook och 134.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Wallytender 48 X

Wallytender 48 X

Snart är sommaren här. Båtsäsongen står då i full blom. Idag tar vi en närmare titt på ett riktigt kraftpaket – Wallytender 48 X. För ...