Hublot Big Bang Unico Titanium

Hublot Big Bang Unico Titanium Blue i Stockholm. Lyxklockor och exklusiva klockori Stockholm.

Vi har tidigare visat den keramiska kusinen Red Magic, en av förra årets nyheter, men väljer här att lyfta fram sportigt eleganta Hublot Big Bang Unico Titanium (45mm). Alla vet att Hublot sedan starten skapat häftiga och råa karaktärsklockor genom oväntade kombinationer av design och material. Automatisk kronograf med safirglas som har ett flertal komplikationer. Det härliga är att de fungerar perfekt både till kostym och när du fridyker bland hajar i Australien. Ska ju klara tryck ner till 100 meter.

Varumärket Hublot kom till världen så sent som år 1980. Grundaren, italienaren Carlo Crocco, ville ha en speciellt form på sina klockor och föll för de runda ventilerna på fartyg. På franska heter dessa ventiler just ”Hublot”.

Läs mer på: www.uret.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva sportbilar och lyxbilar i vår guide.

Ferrari Roma Spider

En cabriolet med V8 och dubbelturbo som nostalgiskt blickar tillbaka mot perioden som kallas ”La dolce vita”. Det är en drygt 4,6 meter lång skönhet ...