Nya Porsche 911 Cabriolet

Vi ser det som ett tidigt vårtecken! Visst vänder det nu när Porsche visar upp nya 911 Cabriolet i två olika utföranden – Carrera S Cabriolet och Carrera 4S Cabriolet.

Instegaren heter 911 Carrera S Cabriolet och är bakhjulsdriven. Den har en turboladdad boxersexa på tre liter och levererar 450 hästkrafter och gör resan från 0-100 km/h på 3,9 sekunder. Med Sport Chrono-paketet går den två tiondelar snabbare, alltså 3,7 sekunder. Toppfarten ska enligt Porsche vara 306 km/h.

Vår favorit är den fyrhjulsdrivna 911 Carrera 4S Cabriolet. Den här modellversionen, med samma maskin, har lite mer acceleration i sig och tar dig  från noll till 100 km/h på 3,8 sekunder utan Sport Chrono och på 3,6 sekunder med. Toppfarten är dock något lägre men vi känner att 304 km/h räcker mer än väl.

Läs mer på: www.porsche.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

The Quest i engelska Swanage av Ström Architects

The Quest av Ström Architects

I Swanage, på den vackra engelska sydkusten, har arkitektkontoret Ström Architects skapat ett hem som inte liknar något annat. Följ med oss till The Quest ...