Nya Porsche 911 Cabriolet

Vi ser det som ett tidigt vårtecken! Visst vänder det nu när Porsche visar upp nya 911 Cabriolet i två olika utföranden – Carrera S Cabriolet och Carrera 4S Cabriolet.

Instegaren heter 911 Carrera S Cabriolet och är bakhjulsdriven. Den har en turboladdad boxersexa på tre liter och levererar 450 hästkrafter och gör resan från 0-100 km/h på 3,9 sekunder. Med Sport Chrono-paketet går den två tiondelar snabbare, alltså 3,7 sekunder. Toppfarten ska enligt Porsche vara 306 km/h.

Vår favorit är den fyrhjulsdrivna 911 Carrera 4S Cabriolet. Den här modellversionen, med samma maskin, har lite mer acceleration i sig och tar dig  från noll till 100 km/h på 3,8 sekunder utan Sport Chrono och på 3,6 sekunder med. Toppfarten är dock något lägre men vi känner att 304 km/h räcker mer än väl.

Läs mer på: www.porsche.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Pershing 108. Här hittar du yachts och exklusiva motorbåtar.

Pershing 108

Sommaren väntar runt hörnet. Nu är det dags att börja dagdrömma om riktigt härliga båtar. Här har vi ett bra alternativ för dig som vill ...