Vacheron Constantin Patrimony

Vacheron Constantin Patrimony i Stockholm.

Vi får ofta frågan om vilka klockor som passar till kostym? Vacheron har perfekta och klassiska klockor i serien Patrimony. Om vi blir tvungna att välja faller valet på den diskreta modellen 81180 i platina, med svart band i alligator och grafitgrå urtavla.

Vi har sagt det förut men säger det igen, världens äldsta kvarvarande klockmärke startades redan 1755 av Jean-Marc Vacheron. När sedan François Constantin anslöt 1819 uppstod namnet som stått sig än idag. Företaget gjorde sig tidigt kända för sin effektiva tillverkning med modern teknik och är en mycket viktig del av klockvärldens ”heliga treenighet”.

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Wam 1578 från Bross. Exklusiva soffor och exklusiva möbler från Italien.

Wam 1578

På italienska Bross har man genom åren lyft sina formsköna möbler med färggranna tyger och detaljer. Här är det den formsköna soffan Wam 1578 som ...