Nya Z10 – en revolutionerande kaffemaskin från JURA

Den banbrytande och innovativa Z10 från JURA, som gjorde sin världsdebut så sent som i mars i år, skapar både varma och kalla kaffespecialiteter.

Vi på HOOM vet att JURA alltid har legat långt fram när det gäller utveckling. Nu tar de åter smakupplevelsen till helt nya nivåer med hjälp av Product Recognizing Grinder (P.R.G.). Det innebär att den innovativa maskinen automatiskt anpassar hur den maler baserat på vald kaffespecialitet. Denna helt nya finess gör det möjligt att tillaga både varma och kalla bryggspecialiteter med espressometoden. Och som den gör det, vi har provat några helt fantastiska varianter, med denna exklusiva kaffemaskin.

Upplev de läckra kaffespecialiteterna som JURA:s helautomatiska kaffemaskiner kan tillreda med en knapptryckning.

Med nya Z10 kan du förbereda hela sortimentet av kalla kaffespecialiteter med en knapptryckning, Oavsett om det är varmt eller kallt, med Z10 är en underbar kaffeupplevelse bara en knapptryckning bort. Det ger dig helt enkelt möjligheten att prova en mängd olika kaffespecialiteter likt en barista – hemma eller på jobbet. Vi lovar att du kommer att imponera på din omgivning. Med Z10 kan du dessutom få alla dina favoriter som cold-varianter!

JURA har, med hela 90 år på nacken, lång erfarenhet av att tillverka helautomatiska kaffemaskiner av högsta kvalitet. Det är det enda företaget i världen som helt fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner i premiumklass. Med åren har de blivit sanna specialister som erbjuder produkter som är en kombination av innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Sugen på ny kaffemaskin? Ta då en titt på deras hemsida eller besök deras showroom i Stockholm, närmare bestämt i Hammarby Sjöstad. För att skapa trygghet och vägledning inför ett köp av någon av deras modeller erbjuder JURA en unik premiumservice. Du kan också besöka en av deras auktoriserade återförsäljare och där uppleva ett nytt sätt att njuta av kaffe.

Läs mer här: se.jura.com

Om du vill ha riktigt goda receptidéer då har du en fantastisk avdelning här: recept

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva kaffemaskiner av högsta kvalitet kommer från JURA.

Kaffemaskinen E8  – en lyxig sanndröm

Den senaste generationen av den mest framgångsrika kaffemaskinen från JURA övertygar återigen. Nu med en nytolkad design och tekniska lösningar som man hittills bara hittat ...