Summer Hill från Ralph Lauren Home

Exklusiva möbler för sommaren. Utemöbler och lyxiga lösningar för ditt sommarparadis.

Kollektionen Summer Hill från Ralph Lauren Home är inspirerad av det avkopplande livet som erbjuds under sommaren. Perfekt för dig som vill förstärka den lekfulla känslan samtidigt som du ger plats för reflektion. Här gör man det genom att lyfta fram vackra färger och härliga mönster. Vi hittar vackra detaljer, och naturmaterial, som passar perfekt i ett sommarparadis.

Vibrant colors and signature prep-inspired style come together to create Summer Hill, a collection that reflects the ease of a casual Hamptons retreat.

Till kollektionen hör ett stort antal produkter och möbler som inspirerats av den amerikanska östkusten. Ralph Lauren Home presenterar ett flertal vackert komponerade temakollektioner med mönster- och färgkombinationer på sin sida. Ralph Lauren Home skapar inte bara exklusiva sovrum, utan produkter för ett helt hem.

Reflecting a distinctive American perspective, they have been an innovator in aspirational lifestyle branding and believe that, under the direction of internationally renowned designer Ralph Lauren.

Följande varumärken kommer från designer Ralph Lauren: Ralph Lauren Collection, Ralph Lauren Purple Label, Polo Ralph Lauren, Double RL, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren Children, Chaps och Club Monaco.

Läs mer på: www.ralphlaurenhome.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Koenigsegg Gemera

Koenigsegg Gemera

Koenigseggs nya laddhybrid – en äkta supersportbil – som har plats för fyra personer. Vi på HOOM blir alltid lite extra stolta när vi får ...