Yachts: Ocean Paradise

0

Megayachten Ocean Paradise är en 55 meter lång skönhet som är byggd av italienska Benetti Yachts. Det här är en lyxig internationell yacht, byggd redan 2013, med en tidlös design och modern interiör. Här får 12 gäster plats samt en besättning på 12 personer. Som vanligt så genomsyras hela fartyget av avancerade tekniska lösningar och innovativa detaljer. Ombord finns salonger, flera stora hytter/sovrum, ett dansgolv, en bubbelpool och en medieavdelning. Extra plus för att man kan fälla ut en vattenrutschkana från övre däck.

From the imagined to the tangible, Benetti presents an inimitable reverie that has been able to charm the celebrity elite worldwide. The portrait of Prince Rainier III with Grace Kelly on the Benetti Gabbiano in the bay of Monte Carlo remains iconic. Not forgetting the notes of Queen’s song titled Khashoggi ’s Ship, voicing Freddy Mercury’s experience on board M/Y Nabila, the most famous yacht of her time.

Benetti är en italiensk båttillverkare som grundades redan 1873 och har sedan mitten av 1900-talet blivit en av världens största tillverkare av lyxyachter. Benetti köptes på 1980-talet upp av Paolo Vitelli, ägaren till Azimut Yachts, och de två företagen slogs ihop till Azimut-Benetti Group. Sedan 1990-talet har Benetti expanderat sina varv och har anläggningar i Viareggio, Livorno och Fano.

Läs mer på: www.benettiyachts.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Métiers d’Art – Florilège II

Vacheron Constantin fortsätter att ta ut svängarna. Två år efter första presentationen kom en ny triss i den romantiska kollektionen Métiers d’Art, kallad Florilège II. ...