Porsche Panamera Sport Turismo

Porsche Panamera Sport Turismo är den perfekta bilen för dig som vill ha både cylindervolym och lastvolym. Med motorer på upp till 4,8 liter och 680 hk behöver du inte fundera så länge på om Panamera Sport Turismo är rolig att köra. Med ett bagageutrymme på hela 520 liter behöver du inte heller undra om den är praktisk. Fäller du sätena får du in ett helt trumset, ett par hockeytrunkar eller en mycket rejäl helgpackning. Med andra ord saknas det inte rationella skäl till att låta hjärtat bestämma.

Du hittar den här modellen, och många andra, på Porsche Center Stockholm eller Porsche Center Danderyd.

Läs mer på: www.porsche-stockholm.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar