Exklusiva och flexibla uterum från Enviroom

Vill du lyfta din trädgård eller uteplats ett par snäpp? Då ska du läsa vidare. Enviroom erbjuder smakfullt designade produkter som skapar en trivsam oas, en exklusiv samlingspunkt för hela familjen.

En modern pergola ramar in altanen, pooldäcket eller uteplatsen och ger dig möjlighet att skapa ett öppet och luftigt uterum i hemmamiljö. En pergola är som ett exklusivt krypin under bar himmel, ett rum i det fria. Just ordet pergola är italienska och betyder lövgång eller lövsal, vilket är det perfekta namnet på dessa öppna rum som nästan alltid är täckta av vackra klängväxter.
En pergola eller uterum blir ofta en lummig favoritplats där man kan bjuda in till en mysig sommarlunch.
Vi på HOOM vet att nästan alla drömmer om att ha en egen pergola, eller ett flexibelt uterum, i sin trädgård. Inte nog med att det är ett snyggt designelement, det är även ett sol- och regnskydd som effektivt suddar ut gränsen mellan ute och inne. När de dessutom är måttanpassade blir resultatet ännu bättre.  

Med fokus på kvalitet och design flyttar Enviroom boytan utanför husets väggar och skapar en unik miljö helt baserat på dina önskemål. För att göra det ännu bättre så har man integrerat tekniken i konstruktionen så att funktionerna kan styras med en fjärrkontroll eller en knapptryckning i telefonen. 
 
Här har du möjlighet att skapa precis den miljö du drömt om i anslutning till ditt hem. Det är faktiskt bara din egen fantasi som sätter gränserna för vad som är möjligt.

Läs mer på: www.enviroom.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari GTC4Lusso

Ferrari FF får ett rejält lyft och byter namn. Nya GTC4Lusso har högre motoreffekt, bättre prestanda, bakhjulsstyrning och uppdaterad interiör.  Ferrari har precis släppt bilder ...