Nyheter från exklusiva Drummonds

Det är något inspirerande och uppfriskande med brittiska badrum då de ofta är både egensinniga och respektlösa. Här blir drömmar till verklighet på ett nästan lite kaxigt och passionerat sätt. Här ser du tre nyheter från exklusiva Drummonds som verkligen förtjänar sitt strålkastarljus. Två är i koppar, där det ena badkaret har en vackert hamrad yta, medan det tredje är i järn och heter Ashburn.

Drummonds was founded in 1988 by Drummond Shaw, who at the time was restoring his period house and was finding it difficult to source authentic architectural antiques.

Det här är handgjorda fristående badkar som förtjänar ett badrum med volym då de kommer till sin rätt om det blir placerat i centrum. Men självklart går det även att placera mot en vägg. Har man ett lite mindre utrymme kan det mest effektiva vara att placera badkaret i ett hörn, särskilt om man har tänkt att kunna duscha i det.

Vi måste dock påtala att Sverige har helt andra regler när det gäller våtrum. I Sverige är kraven annorlunda och papperstapeter i våtrum är inget godkänt ytmaterial, detsamma gäller även trägolv. Det viktiga är dock att du har godkänt tätskikt bakom och har du ett större badrum så kan du ha tapet och trägolv i de delar som inte blir utsatta på samma sätt som de i direkt anslutning till badkar/dusch.

Läs mer på: www.drummonds-uk.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva hem på Ibiza och exklusiva hem i Spanien.

Villa Santa Gertrudis

Vi på HOOM är alltid på jakt efter arkitektur som inspirerar. Här tar vi en närmare titt på ett fantastiskt hem som ligger på den ...