Exklusiv villa i Son Vida på Mallorca

Denna moderna drömvilla ligger i Son Vida, ett av de mest lyxiga och exklusiva bostadsområdena på Mallorca. Fastigheten erbjuder stora och öppna terrasser, en imponerande lagunpool samt en vacker trädgård. Detta exklusiva hem, ett projekt som slutfördes 2019, erbjuder både avskildhet och komfort. Här finns ett stort vardagsrum med matsal och ett öppet kök samt tre stora sovrum med badrum. Alla material i villan är av högsta kvalitet. Det finns även ett garage för två bilar. Utanför finns också parkering för fler bilar.

Vackra Son Vida är allmänt känt som ”Beverly Hills” på Mallorca. 

Flera golfbanor och internationella skolor finns i närheten, Palma ligger bara 5 minuter bort och den internationella flygplatsen 10 minuter bort.

Område: Son Vida
Antal sovrum: 3
Pris: 4 200 000 € /bud

Mäklare: Anders Elbe, 0739-82 80 02 och anders.e@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram. Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Vill du visa detta fantastiska hem får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 200.000 följare på Instagram (hoommagazine) och 77.000 följare på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Louis Vuitton – Summer Collection

Vi blir glatt överraskade när vi tar en närmare titt på Louis Vuitton 2016 Summer Collection. Extra plus blir det för de djärva färgkombinationerna och ...