Georgica från Ralph Lauren Home

Georgica från Ralph Lauren Home. För exklusiva sovrum och lyxiga hem.

Kollektionen Georgica från Ralph Lauren Home är inspirerad vintage,  randigt, mjuka former och en livsstil á la East End. Perfekt för dig som vill skapa känslan av ett exklusivt sovrum. Man gör det genom att lyfta fram vackra färger och blommönstrat. Få oss närmare en lugn naturupplevelse i ditt hem. Vi hittar vackra detaljer, och naturmaterial, som passar perfekt i ett familjehem.

Reflecting a distinctive American perspective, they have been an innovator in aspirational lifestyle branding and believe that, under the direction of internationally renowned designer Ralph Lauren.

Till kollektionen hör ett stort antal produkter och möbler. Ralph Lauren Home presenterar ett flertal vackert komponerade temakollektioner med mönster- och färgkombinationer på sin sida. Ralph Lauren Home skapar inte bara exklusiva sovrum, utan produkter för ett helt hem.

Följande varumärken kommer från designer Ralph Lauren: Ralph Lauren Collection, Ralph Lauren Purple Label, Polo Ralph Lauren, Double RL, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren Children, Chaps och Club Monaco.

Läs mer på: www.ralphlaurenhome.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Como Shambhala Estate på Bali - erbjuder yoga, pilates och olika behandlingar. Wellness när den är som allra bäst.

Como Shambhala Estate på Bali

På Como Shambhala Estate kan du verkligen vila upp både kropp och själ. Följ med oss till en unik tillflyktsort mitt i regnskogen. Djupt inne ...