The International från Ralph Lauren Home

The International från Ralph Lauren Home. Exklusiva sängkläder och sänglinnen.

När formgivarna på Ralph Lauren Home skapade The International så hämtade man sin inspiration från det vackra skotska höglandet. För att ge det hela ännu en twist så inkluderade man influenser från den internationella arenan. Slutresultatet blev stilrena och högkvalitativa sängkläder som erbjuder den rätta känslan för dig som vill skapa exklusivt sovrum. Svala, krispiga och lyxigt mjuka sängkläder gör det ännu skönare att krypa ner i sängen.

Ralph Lauren Corporation is a global leader in the design, marketing, and distribution of premium lifestyle products, including apparel, accessories and home furnishings. Since 1967 the brand image has been consistently developed across an expanding number of products, price tiers, and markets.

Tänk på att inte övermöblera ditt sovrum. Försök att skapa en lugn oas som verkligen ger rätt förutsättningar för återhämtning och god sömn. Tänk också på belysningen. Du behöver förmodligen ordentligt med läsljus, och när du klär på dig under vinterhalvåret, men också mysljus när du vill varva ner på kvällen.

Följande varumärken kommer från designer Ralph Lauren: Ralph Lauren Collection, Ralph Lauren Purple Label, Polo Ralph Lauren, Double RL, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren Children, Chaps och Club Monaco.

Läs mer på: www.ralphlaurenhome.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

The Maltese Falcon

Den lyxiga S/Y Maltese Falcon är en 88 meter lång farkost designad av Ken Freivokh, en design där själva riggen är det mest iögonfallande. Den ...