Como Uma Canggu

Como har blivit berömda för sin häftiga hotell på undersköna platser och deras nya ställe på Balis sydkust kan vara deras bästa hittills. Följ med oss till en verkligt harmonisk och avkopplande plats, som fyller oss med ny energi och inspiration.

På Balis otroliga sydkust hittar vi Como Hotels and Resorts senaste tillskott, det spektakulära smultronstället Como Uma Canggu. Området kring den pittoreska lilla kuststaden Canggu är ett populärt resmål för surfare och andra resenärer som gärna letar sig bort från de mer välbesökta turiststråken. Comos moderna tolkning av surfhotell är dock verkligen inte något enkelt hostel. Kedjan har gjort sig känd för exceptionell service, fenomenal mat och fantastiskt boende och deras ställe i Canggu är förstås inget undantag. De minst sagt iögonfallande penthousen är moderna villor med tre sovrum och en privat takpool, perfekt för familjer eller sällskap. Avkoppling och wellness står i fokus i Como Shambhala Retreat, med dagliga yoga- och träningspass för alla nivåer. Hotellet är verkligen ett optimalt ställe för den som behöver ladda batterierna och efter bara några dagar känner vi oss fyllda av ny energi.

Healing och holistisk terapi samsas med mer traditionella spa-behandlingar som massage, ansiktsbehandlingar och nagelvård.

Men det är inte bara lugn och ro som står på menyn, på Como Beach Club bjuds vi på perfekt mixade cocktails, akustisk livemusik och avslappnat festlig stämning. På tallrikarna serveras delikata anrättningar med fokus på lokala råvaror och nyfångad fisk från traktens fiskare. Många av rätterna tillreds över den vedeldade grillen, som ger maten en härlig och lätt rökig smak. För den som så önskar finns också speciellt framtagna menyer med fokus på näring och balans, utan att för den sakens skull ge avkall
på smaken. Dagarna på Como Uma Canggu fylls naturligtvis till stor del av avkoppling, men för den som inte nöjer sig med det finns det gott om spännande aktiviteter. Vi åker på cykelturer, fiskar och de lite mer våghalsiga av oss går i surfskola. Men framförallt njuter vi förstås av solen, vattnet och miljön på det här magiska hotellet, som vi hoppas kunna återvända till mycket snart.

Fakta om Como Uma Canggu Bali
Land: Indonesien
Plats: ön Bali
Tema: tropiskt, strandnära, spa, resort
Prisindikation: $ $ $ $

Läs mer på: www.comohotels.com

Tips: om  du vill boka en resa till Bali eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår samarbetspartner.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

COMO Uma Canggu på Bali. ett exempel på lyxresor och exklusiva resor som vi presenterar.

Como Uma Canggu

Como har blivit berömda för sin häftiga hotell på undersköna platser och deras nya ställe på Balis sydkust kan vara deras bästa hittills. Följ med ...