Exklusiv finca utanför Port d’Andratx

Här har vi en elegant finca, inspirerad av atmosfären kring Medelhavet, som verkligen osar av allt det man kan önska sig av den populära ön Mallorca. Denna sagolika fastighet ligger dessutom bara ett par minuter från den exklusiva hamnstaden Port d’Andratx. Här finns nu möjligheten att förvärva ett hem på 810 kvm som står på en tomt som är hela 50.000 kvm. Förutom den frodiga och parkliknande tomten så finns väl tilltagna terrasser, en vacker utomhuspool och ett garage för ett par bilar. Om man vill bjuda hit vänner så har de tillgång till ett alldeles eget gästhus. Att det finns en puttinggreen är extra bra då golfbanorna Camp de Mar och Palma bara är 25 minuter härifrån.

Exclusive Mediterranean style finca located only a few minutes away from Puerto de Andratx close to a variety of shops as well as the restaurants within the area.

I Port d’Andratx finns några av de bästa adresserna på ön. Den mycket glamorösa hamnstaden, på den sydvästra delen av ön, kombinerar det mer exklusiva med den traditionella mallorcanska livsstilen på ett raffinerat sätt. Längs den vackra strandpromenaden har fiskares gamla hus restaurerats och omvandlas till restauranger och exklusiva butiker. I den härliga marinan ligger yachts bredvid traditionella fiskebåtar.

Pris: 12.900.000

Kontor: Sotheby’s International Realty / Mallorca Sotheby’s International Realty
Mäklare: Maria Vega / Svensk mäklarkontakt: Anders Elbe, 0739-82 80 02 och anders.e@sothebysrealty.se
Property ID: PL2VPS
Foto: Marco Richter

Fincas ligger ofta på landsbygden och är ett bra sätt att komma bort från de mer turistpräglade områdena längs kusten. 

Du hittar fler exklusiva hem och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Sotheby’s International Realty är ett globalt nätverk med över 1.000 kontor i drygt 80 länder. De finns representerade på ett flertal ställen i Sverige.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 273.000 på Instagram (hoommagazine) och 76.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Friedrichsbad i Baden-Baden. Erbjud din hälsa något extra. Exklusiva resor som bygger energi.

Friedrichsbad i Baden-Baden

Att hitta ny energi och skapa återhämtning blir allt viktigare. Att då unna sig en riktig spabehandling kan vara värt hur mycket som helst för ...