Michael Douglas – Mallorca

Vem vill ta över skådespelaren Michael Douglas fantastiska ställe på Mallorca? Denna charmiga fastighet i Valldemossa, som består av ett stort antal underbara enheter, känns som hämtat ur en romantisk Hollywoodfilm. Fastigheten köptes redan på mitten av 1800-talet av en österrikisk ärkehertig vid namn Ludvig Salvator av Habsburg. Det var också han som skapade den trevliga bykänsla som Michael Douglas och Catherine Zeta Jones sedan byggt vidare på. Ja, man har verkligen förädlat på ett mästerligt sätt. Här finns dessutom plats för familj, släkt och vänner, alla på en gång. För att förstärka vistelsen så har man ett flertal gästhus, vinkällare, fitnesscenter, bibliotek och utomhuspool. Du har flera terrasser att välja på. Flera av dem erbjuder en bedövande utsikt över Medelhavet. För pigga ben finns möjligheten att vandra i bergen. Tomten, som är gigantisk, ligger i hjärtat av Sierra de Tramuntana, ett världsarv skyddat av UNESCO. Extra plus blir det för den lilla hamnen.

Priset? På förfrågan

www.sothebysrealty.com / Mallorca Sotheby’s International Realty
Mäklare: ­Alejandra Vanoli / Property ID: Y3X3F5

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och drygt 80.000 följare på Facebook. På Instagram har vi drygt 60.000 följare. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Lange 31

Att vi på HOOM har en svaghet för exklusiva armbandsur torde inte komma som en överraskning för någon av våra trogna läsare. Här riktar vi ...