La Dune

Ikoniska La Dune, på den amerikanska östkusten, anses vara en av de finaste fastigheterna i hela Hamptons. För att göra det ännu lite bättre ligger två fantastiska hus i anslutning till stranden. Det ena ett majestätiskt sommarboende, det andra är ett gigantiskt gästhus. Hela fastigheten är i mycket fint skick och har sitt ursprung i 1900-talets början. Här har arkitekten Stanford White skapat en tidlös atmosfär som verkligen är något utöver det vanliga. Detta historiska och charmiga boende erbjuder ett hem med stora och öppna ytor, härliga sovrum, bibliotek, spa, bastu och medierum. För att krydda det lite extra så finns två utomhuspooler, stora uteplatser samt en tennisbana.

Det här pampiga drömboendet ligger på den vackra landtunga som skjuter ut öster om världsmetropolen New York. Rent allmänt är Hamptons en semesterort dit många förmögna människor åker och tillbringar sin ledighet.

Priset? På förfrågan

www.sothebysrealty.com
Mäklare: Harald Grant / Property ID: LSPGEL

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och drygt 79.600 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nyheter! Vårens båtar börjar dyka upp.

Riva 90

Nya Riva 90 presenterades i dagarna under ”boot Düsseldorf 2018″. Den nya 90-fotaren från Riva är en ny medlem i deras flybridge-generation. Den kamperar med ...