Casa Cashmere

Modernt drömboende i det som kallas Golf Valley vid exklusiva Los Naranjos, bara minuter från Puerto Banus och Marbella. Detta stilrena hem förenar det moderna och klassiskt rustika och erbjuder en atmosfär som bara måste upplevas på plats. Boytan är på hela 376 kvm med 7 sovrum och 6 badrum. Här finns väl tilltagna terrasser och en stor härlig pool. Villan, som är västvänd, erbjuder sol hela dagen – året om. Extra plus blir det för den trevliga gästlägenheten som även kan användas som personalbostad.

Priset? 2.999.000 Euro

Läs mer på: select.skandiamaklarna.se
Kontor: SkandiaMäklarna SELECT Marbella
Mäklare: Norma Magnusson / norma.magnusson@skandiamaklarna.com
Referens: Casa-Cashmere

Du hittar drömhem och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta SkandiaMäklarna SELECT.

Vill du visa denna läckra egendom får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 79.600 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Celine Dion – Florida

Idag vill vi på HOOM visa er en fantastisk fastighet som ligger vackert placerad på den avlånga Jupiter Island på Floridas östkust. Detta hem byggdes ...