Villa Agay

Detta sagolika drömboende ligger vackert placerat på La Corniche d’Or mellan Cannes och Saint-Tropez. Läget är – kort och gott – ett av de bästa vi sett någonsin. Att bo i direkt anslutning till havet är generellt något alldeles extra. På den franska Rivieran blir det ännu en dimension vassare. Detta moderna hem, med en öppen planlösning, håller genomgående högsta standard. Varje detalj är genomtänkt. Den plana tomten är på hela 4 315 kvm och härifrån har man en spektakulär utsikt över Medelhavet. Här finns vinkällare, garage, avancerade säkerhetslösningar och en liten separat lägenhet för vänner/personal. Extra plus för att den fantastiska poolen är byggd precis vid havet. Det här är ett drömboende i ordets rätta bemärkelse.

Priset? 10.900.000 Euros

Kontor: Magrey & Sons / www.magrey.com
Mäklare: Christophe Ubeaud (christophe@magrey.com)/ Property ID: 8309

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt i Frankrike. Deras kontor ligger på Croisetten i Cannes.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 79.400 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nya Patrimony

Vacheron Constantin fortsätter att fira triumfer. Deras nya Patrimony (2017) uppvisar tidlös elegans och befäster att de är en viktig del av klockvärldens ”heliga treenighet”. Nya ...