Villa Carre Blanc

Arkitektritat och nybyggt drömboende i vackra Sainte-Maxime, på den franska Rivieran. Detta moderna hem, som erbjuder en nästan osannolik panoramautsikt, ligger perfekt placerat på klipporna ner mot havet. Huvudbyggnaden är på 624 kvm, med en boyta på 450 kvm, och erbjuder ett stilrent hem med öppna ytor och hela sex sovrum. Tomten, på 2 339 kvm, har tagits tillvara för att ge utsikten det fokus den förtjänar. Poolen och terrasserna har en fullständigt magisk utsikt över Medelhavet och den del som kallas Gulf of Saint-Tropez. Här finns vinkällare, bastu och garage för flera bilar. Man har naturligtvis flera avancerade tekniska lösningar i hemmet, och självklart inkluderar det säkerhetslösningar. Det här är verkligen ett drömhem på alla sätt. Extra plus för att det finns en separat lägenhet för vänner, släkt och/eller personal.

Priset? 7 950 000 Euros

Kontor: Magrey & Sons / www.magrey.com
Mäklare: Christophe Ubeaud (christophe@magrey.com)/ Property ID: 8379

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt i Frankrike. Deras kontor ligger på Croisetten i Cannes.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 79.400 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Le Jour Se Lève

Louis Vuitton – Le Jour Se Lève

Under 2016 gick startskottet när det skapades sju olika dofter med hjälp av den kände parfymmakaren Jacques Cavallier Belletrud. Nu utökas denna kollektion med ett ...