Xezri Competizione Edition

0

Som alla vet så uppskattar vi på HOOM snygg design i alla dess former. Idag tar vi därför en titt på Ferrari Xezri Competizione Edition skapad av Samir Sadikhov. Den här konceptbilen har hämtat inspiration från racingversionen av Ferraris F40 men här har designer Samir Sadikhov hittat ett råare formspråk och fått fram en riktigt bra helhetskänsla. Vi ser kraftigare luftintag fram och på sidan och mer markerade kjolar. Extra plus för fälgarna och den läckra vingen.

Samir Sadikhov är en extremt begåvad designer från Azerbaijan. På hans hemsida kan man se ett flertal av hans innovativa och futuristiska skapelser. Sann inspiration för den som gillar bilar i alla dess former.

Läs mer: www.samirsadikhov.info

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Carla Ridge

Med en fantastisk utsikt och ett ostört läge är Carla Ridge ett av Trousdales kanske allra mest eftertraktade hus. Här har ingen detalj lämnats åt ...