Doftljus + te = Hotel Diplomat

Hotel Diplomat har eget doftljus + te

Hotel Diplomat i Stockholm har lanserat sitt eget doftljus och en egen teblandning. Här följer en presentation av dessa exklusiva produkter.

Doftljuset:
har en avslappnad och elegant doft. Den vilar på en varm bas av tonkaböna och trä, följt av ett sagolikt mellanregister med vit mysk och apelsinblom, som toppas med lätta noter av lavendel, ros och viol. Doftljuset säljs exklusivt på Hotel Diplomat och kostar 595 kr. Finns till försäljning från och med v. 48.

Te: det här är en blandning mellan svart och grönt bladte med smak av bergamott. Teblandningen, som är sammansatt av sju kinesiska sorter, bidrar till ett skönt välbefinnande. Teblandningen sälj exklusivt på Hotel Diplomat och kostar 149 SEK. Finns till försäljning från och med v. 48.

Läs mer på: www.diplomathotel.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva bilar på auktion. Futuristiska konceptbilar från Alfa Romeo.

Alfa Romeo B.A.T. 5, 7 & 9

Tre futuristiska bilar skapades för bilsalongen i Turin under åren 1953, 1954 och 1955. Dessa spektakulära bilar, designade av Franco Scaglione och byggda av Carrozzeria ...