Nytt från Breitling

Breitling är kända för att tänja på gränserna och nya Superocean Héritage Chronoworks är inget undantag. Ny spännande teknologi döljer sig under klockans stilrena design. Enligt Breitling har målet varit att öka effektiviteten på alla plan. Man har helt enkelt tagit fram en teknik som eliminerar all möjlig energiförlust. Resultatet är ett litet mästerverk som har en energireserv på hela 100 timmar. Och vi på HOOM råkar veta att en av hemligheterna är spärr- och kugghjul i silikon. Endast en begränsad upplaga om 100 klockor kommer tillverkas så skynda att fynda.

Företaget har en anrik historia då Breitling etablerades redan 1884, när Leon Breitling öppnade sin första affär i St. Imier i Schweiz. Senare flyttades produktionen till La Chaux-de-Fonds, och där är den kvar sedan dess.

Läs mer på: www.breitling.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du letar efter exklusiva lampor som har vacker form, snygg och tidlös design.

Sky Dome

Här har vi en stilren taklampa från Pablo Designs kallad Sky Dome. Den exklusiva lampan är tillverkad i aluminium och trä och ska även reflektera ...