Louis Vuitton – Summer Collection

Vi blir glatt överraskade när vi tar en närmare titt på Louis Vuitton 2016 Summer Collection. Extra plus blir det för de djärva färgkombinationerna och läckra mönster. Det här är helt klart produkter som kommer lyfta nu när ljuset blir allt starkare. När solglasögonen åker på. Perfekt att bära en sådan här väska under en shoppingweekend i någon av världsmetropolerna. Och apropå trendiga storstäder…

Vi på HOOM har precis startat ett samarbete med Louis Vuitton City Guides. Deras populära guideböcker har gjort det naturliga hoppet från bok till app. Det här är ett smidigt verktyg för finsmakare som vill hitta inspiration till kommande resor. Du finner fantastiska hotell, undangömda finkrogar och sagolika butiker. Enkelt och smidigt. Det finns nuläget 25 städer tillgängliga. Ladda ner i App Store.

Läs mer på: www.louisvuitton.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Iconic Design

Kollektionen Iconic Design från Ralph Lauren Home lyfter fram det råa och vackra i naturmaterial. Här har man hämtat inspiration från klassiska möbelformer och Hollywoods ...