Posada Romana

Vackra Posada Romana ligger perfekt beläget på landsbygden utanför Gaucin. Denna spektakulära herrgård, som är i otroligt fint skick, kan från den väl tilltagna terrassen stoltsera med en panoramavy som även inkluderar utsikt över Gibraltarsundet. Huvudfastigheten, som har en boyta på hela 1.000 kvm, innefattar åtta ljusa sovrum och sju badrum. Här finns ett fullutrustat kök med köksö, en härlig matplats och ett rymligt vardagsrum. Stor uppvärmd inomhuspool. Vackra anlagda trädgårdar samt tillhörande mark på totalt 20.000 kvm. Ja, det blir inte så mycket bättre om man trivs på sydligare breddgrader.

Priset? 2.950.000 Euro

Läs mer på: select.skandiamaklarna.se
Kontor: SkandiaMäklarna SELECT Marbella
Mäklare: Andreas Mezan / andreas.mezan@skandiamaklarna.se

Du hittar drömhem och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta SkandiaMäklarna SELECT.

Vill du visa denna läckra egendom får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 78.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Företag: Magrey & Sons Mäklare: Christophe Ubeaud (christophe@magrey.com) Telefon: +33 (0) 4 92 98 98 22 E-mail: contact@magrey.com Hemsida: www.magrey.com

Drömhem till salu

Vi har åter låtit några utvalda fastighetsmäklare plocka ut objekt som de tycker har det där lilla extra. Det kan vara allt från en liten ...