The Lexington Hotel Collection

Lexington Hotel Collection skapar en mysig och lyxig hotellkänsla hemma. Nu kan du checka ut och ta en ”staycation” i ditt egna hem.

Nu har du möjlighet att ta med dig den där härliga hotellkänslan hem. Med Lexingtons nya Hotel Collection, som är inspirerad av exklusiva hotell runtom i världen, får du den där lyxiga hotellkänslan hemma i ditt egna sovrum. Det kan faktiskt bli så mysigt att man väljer att stanna hemma för att köra en ”staycation”.

Återhämtning blir en allt viktigare del i hur vi planerar våra liv. I den här nya kollektionen finns alla delar som kan lyfta ditt hem till helt nya nivåer. Den viktigaste delen är dock att det skapar en balans och ett välmående som ger ny energi. Precis så som ett hem ska vara.

Läs mer: www.lexingtoncompany.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Johnny Depp – Frankrike

Nu har du möjlighet att överta skådespelaren Johnny Depps fantastiska fastighet i södra Frankrike. För det här är verkligen något utöver det vanliga. Köparen får ...