Artemis by Schlossberg

Exklusiva sängkläder för det exklusiva sovrummet. Perfekt om du vill ha ett lyxigt sovrum.

Exklusiva Schlossberg har sängkläder som kan skapa den perfekta sommarkänslan. Med sin bas i Schweiz, och med en tradition av att väva de finaste tygerna i bomullssatin och jersey, har de etablerat sig som en symbol för exklusivitet och komfort. Deras kollektion Artemis bekräftar att deras produkter är mer än bara sängkläder, de är som en nära och mycket kär vän. Dess design, här inspirerad av frodiga sommarängar, gör det enkelt för dig att resa in i drömmarnas rike där varje detalj är tänkt för att förgylla din vila. Och när du hittar de små exotiska fåglarna så förstår du vad vi menar. Att investera i sängkläder från Schlossberg är att investera i sitt egna välbefinnande. Det är att ge dig själv en gåva som omsluter dig, natt efter natt, och erbjuder dig den där välbehövliga vilan. Artemis finns i många storlekar och i ett par olika färger.

Those who encounter Schlossberg for the first time will be thrilled. You’ll be surprised at how softly and silkily our fine satin flows, how cuddly soft jersey hugs your body and how lightly and airily our down duvets warm you up.

Unna dig sängkläder av högsta klass då det här är något du har närmast huden ett flertal timmar per dygn. I slutändan är det en sak som står klar: Schlossberg erbjuder mer än bara sängkläder, de erbjuder en upplevelse och djup vila. En upplevelse som förnyar, berikar och förgyller varje resa in i återhämtningens och drömmarnas rike.

Läs mer på: www.schlossberg.ch

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hitta mäklare i vår guide. Sagolika drömhem från Sverige, Frankrike och Spanien.

Ellen DeGeneres – Kalifornien

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi har ägt sju fastigheter tillsammans, då inkluderat denna underbara fastighet i Kalifornien. För det här är verkligen något utöver ...