Ottocento

Exklusivt fristående badkar som passar perfekt i ett lyxigt badrum.

Stilrena Ottocento är ett fristående badkar skapat av Camilla, Bibi och Giampaolo Benedini för italienska Agape. Fristående badkar kan med fördel förgylla lite större badrum. Vi gillar den tidlösa formen och att det finns flera versioner i denna kollektion.

Här kommer 5 tips för dig som ska välja ett badkar:

1. Badkar i rätt storlek
Den första och viktigaste frågan: vilken form och storlek ska badkaret ha? Badkar fungerar överallt så länge det finns utrymme.

2. Provsitt
Du ska alltid provsitta i badkar. Se till så att du sitter bekvämt och att armar och ben får tillräckligt med plats.

3. Inbyggt eller fristående badkar?
Fristående ger en lyxig känsla. Om du själv äger din bostad och planerar för lång sikt kan det vara ett bra alternativ att kakla in sitt badkar. Då underlättar man städning samtidigt som man skapar en mer exklusiv känsla.

4. Material
Emaljerad stålplåt är traditionellt det vanligaste materialet då de är mest slitstarka och har en mycket lång livslängd. Kompositmaterial som till exempel akryl är lättare att skapa mer intressanta former.

5. Lugn och ro!
En stund i badet ska vara avkopplande och rogivande. Glöm aldrig det! Ett massagebadkar som väsnas kan ha motsatt effekt. Kontrollera noga ljudnivån på systemet.

Badrummet ska vara en fristad för avkoppling och rekreation – en plats där du får vara för dig själv en stund.

Du hittar fler badrum och badrumsprodukter på Facebook. Om du blir inspirerad av vackra bilder så är ett tips att följa oss på Instagram (hoommagazine).

Läs mer på: www.agapedesign.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa från 1908, av högsta internationella klass, i Hellerup norr om Köpenhamn - Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Villa Hellerup utanför Köpenhamn

Idag visar vi vägen till en pampig villa i danska Hellerup. Detta nyrenoverade drömhem, som ligger i ambassadområdet, byggdes 1908 och håller nu högsta internationella ...