Exklusiv villa i Port d’Andratx

Detta majestätiska drömboende tronar på en 96.000 kvm stor tomt i söderläge. Fastigheten, som är i modern stil, ligger i utkanten av Port d’Andratx och erbjuder en spektakulär utsikt över havet, hamnen och bergskedjan. Fastigheten, som omfattar en boyta på 500 kvm, fördelar sig på en huvudbyggnad, ett gästhus med två sovrum samt ytterligare hus som kan användas som verkstad eller ännu ett gästhus.

Du har fantastiska terrasser, en utomhuspool på 25 meter, en helikopterplatta, ett gym, en bastu, ett turkiskt bad, en uppvärmd inomhuspool med motströmsystem, ett garage för hela 12 bilar samt ett utomhuskök med BBQ-område. Här finns också luftkonditionering, golvvärme och isolerglasfönster.

Exclusive sea view villa with a helipad.

I Port d’Andratx finns några av de bästa adresserna på ön. Den högst förtrollande hamnstaden, belägen i den sydvästra delen av ön, förenar det mer förnäma med den genuint mallorcanska levnadsstilen på ett sofistikerat sätt. Längs den förtjusande strandpromenaden har äldre fiskarstugor blivit restaurerade och omvandlade till matställen och exklusiva affärer. I den underbara marinan ligger lyxjakter intill traditionella fiskefarkoster.

Pris: 24.500.000

Kontor: Sotheby’s International Realty / Mallorca Sotheby’s International Realty
Mäklare: Claire Le Gal / Svensk mäklarkontakt: Anders Elbe, 0739-82 80 02 och anders.e@sothebysrealty.se
Property ID: 92J88J

Du hittar fler exklusiva hem och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Sotheby’s International Realty är ett globalt nätverk med över 1.000 kontor i drygt 80 länder. De finns representerade på ett flertal ställen i Sverige.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 260.000 på Instagram (hoommagazine) och 76.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Kösen - ett exklusivt kök från Lidhults

Kösen – ett exklusivt kök

Med känsla för både traditionellt hantverk och kvalitet skapar familjeföretaget Lidhults unika kök- och badrumsinredningar. Kösen är ett klassiskt kök som utstrålar snickarglädje.  Här finns ...