Formskön design av Antonio Lupi

Exklusiva badkar för exklusiva badrum. Perfekt om du letar efter ett exklusivt badkar som är fristående.

Idag vill vi visa upp ett formskönt och fristående badkar från italienska Antonio Lupi. Badkaret har en rund, nästan skulptural form och osar tidlös design. Men, det som verkligen får det att sticka ut, är omgivningen. I Villa Etna på Sicilien har man verkligen fått till en miljö som ger detta exklusiva badkar rättvisa. Det stilrena och avskalade är alltid det som vinner i längden. Samma sak gäller för naturmaterial, det skapar en atmosfär som man nästan kan ta på.

Vision. Has never lacked in the history of what is now antoniolupi but that many years ago came as a workshop from the intuition of Antonio Lupi. He was born in Vinci in 1932 and at 18 years of age begun a production of glass for furnishings.

Se det här som inspiration. Med ett fristående badkar kan du skapa ett lyxigt badrum efter tycke och smak. En oas för återhämtning. Badkaret kan stå helt fritt i rummet. Och det kan med fördel lyftas fram med ett golv som kontrasterar.

Läs mer på: www.antoniolupi.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar