Exklusiva sängar från Savoir

Om du letar efter en exklusiv säng till ditt exklusiva sovrum. Flera av världens mest exklusiva sängar hittar du här.

Det har är ett exklusivt varumärke, lite av en sängarnas Rolls Royce, som är sprungen ur den underbara känslan man får när man sover på hotell. Och det härliga är att det finns en historia. Redan 1905 bestämde sig ledningen på legendariska Savoy Hotel för att skapa den perfekta sängen för sina gäster, det var då sängen som numera kallas No2 föddes. Idag är det en klassisk säng som i dessa dagar är lika känd som några av de legendariska personer som sovit i dem under årens lopp.

Bra sömn kräver kvalitet, inte kvantitet. Därför tillverkar Savoir färre än 1000 sängar per år. Sängarna är handgjorda av helt naturliga material och med traditionella hantverkstekniker. Vi gillar konceptet då kunskap ger bättre och mer hållbara produkter.

Vi har tidigare skrivit om den extremt exklusiva Savoir No1 Khangai, den säng som just nu kallas ”världens lyxigaste” då den ska ge den ultimata känslan av både komfort och lyx. Med högre fjädrar och påkostade lager av förstklassig naturlig fyllning, för en djupare madrass och bas, ger det en naturligt hög säng som faktiskt ger den lyxiga känslan av att ”sväva på moln”.

Sleep keeps us well. So as life speeds up, we slow down. We resist myriad challenges to quality sleep with bespoke, handcrafted beds made to an extraordinary standard of luxury. Beds handmade from natural materials and with traditional, craft techniques; beds which stand the test of time.

Tips för att sova bättre: Skaffa dig en kvällsrutin. Förbered din kropp för att sova genom att följa ungefär samma rutin varje kväll innan du går till sängs. Efter en tid kommer din kropp att känna igen mönstret och därmed förvänta sig att få sova. Du kan ha några enkla avkopplande aktiviteter som förbereder dig för att lägga dig. Andningsövningar är alltid bra, att rummet är tyst, mörkt och svalt är också viktigt. Sist, men inte minst, stäng av mobilen innan du går och lägger dig.

Läs mer på: www.savoirbeds.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Drömhem till salu – VIII

Vi har åter bett några fastighetsmäklare, våra Preferred Partners, att plocka ut objekt som de tycker har det där lilla extra. Vissa objekt visas bara ...