Ferrari GTC4Lusso

Ferrari FF får ett rejält lyft och byter namn. Nya GTC4Lusso har högre motoreffekt, bättre prestanda, bakhjulsstyrning och uppdaterad interiör. 

Ferrari har precis släppt bilder på sin nya uppdaterade FF. Här ser vi en elegant sportbil med plats för fyra personer. Motorn, en V12:a på 6,2 liter, garanterar en härlig helhetsupplevelse. Fyrhjulsdriften blir extra vass med nya 4RM-S. Enligt våra källor så trivs hela 680 frustande hästar under den stilrena motorhuven. Toppfarten ska dock vara densamma som tidigare, d v s 335 km/h. Enligt Ferrari ska de nya stötdämparna hjälpa till att förbättra komforten, utan att tappa kurvgrepp. Annars känner vi igen den sjustegade dubbelkopplingslådan och speciella fyrhjulsdriften från FF.

Namnet GTC4Lusso ska hänvisa till de äldre 2+2 modeller som 330 GT och 250 GT Belinetta Lusso. Siffran 4 ska självklart spegla fyrhjulsdriften.

Du hittar fler sportbilar och båtar på Facebook. Om du blir inspirerad av vackra bilder så är ett tips att även följa oss på Instagram (hoommagazine). Vi blir som vanligt tacksamma om du ”delar” den här nyheten så att fler kan upptäcka HOOM.

Läs mer på: www.ferrari.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari Sergio

Ferrari Sergio kommer bara byggas i sex stycken exemplar. En del av designen har förändrats sedan conceptbilen, framtagen av Pininfarina, visades upp första gången. Men ...