Gabriel Ash

Förena nytta med nöje med detta storslagna glashus från Gabriel Ash och Vansta Trädgård. Det här är ett tidlöst och lyxigt växthus som inte bara används för odling utan även för samvaro under ljuva sommarkvällar med familj och vänner. Denna fantastiska byggnad kan alltså användas som både växthus, poolhus eller lusthus. Flexibel serie som har en generös öppning med dubbla dörrar. Vill man ha fler dörrar är det inga problem. Väggarnas fönster är öppningsbara och taket har automatiska ventilationsluckor. Kan det bli så mycket bättre? Eller vackrare?

I över tio år har Vansta Trädgård visat trädgårdsälskare – på nordligare breddgrader – det bästa från engelska trädgårdar. Hos dem hittar du klassiska orangerier, exklusiva växthus och uterum och luxuösa vinterträdgårdar.

Läs mer på: www.vanstatradgard.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva badkaret Ashburn från Drummonds. Perfekt för exklusiva badrum.

Ashburn från Drummonds

Det här vackra badkaret heter Ashburn och kommer från exklusiva Drummonds i Storbritannien. Det är ett formskönt fristående badkar som lyfter in klassiska och rent ...