Villa Palm Beach

Denna fastighet ligger på exklusiva South Ocean Boulevard i Florida. Här bor man med havet på ena sidan och Lake Worth på den andra. Här finns ett stort antal sovrum, badrum, salonger och en vinkällare. Naturligtvis finns det en pool, stora terrasser samt ett väl tilltaget gästhus. För den som inte får nog av att bada i pool så kan man välja på salt- eller sötvatten i sjö och hav. Brygganläggning samt mycket avancerade säkerhetslösningar ingår.

Palm Beach ligger så långt österut man kan komma i Florida. Det här är ett kändistätt område med ett stort antal mycket exklusiva fastigheter.

Priset? Vid förfrågan.

Läs mer på: www.sothebysrealty.com
Kontor: Sotheby’s International Realty – Palm Beach Brokerage
Mäklare: ­Cristina Condon/ Property ID: 4 7ZQPJ3

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Vill du visa detta mäktiga drömhem får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 79.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva drömboenden från Spanien, du hittar exklusiva villor, exklusiva våningar och exklusiva gårdar i det digitala Galleriet. I mäklarguiden hittar du utvalda fastighetsmäklare. Om du söker en exklusiv bostad eller mäklare så hittar du dem här i vår guide. Det gäller både Costa del Sol och Costa Blanca.

Digitala Galleriet: Drömhem till salu

Denna härliga höstdag vill vi på HOOM inspirera med ett stort antal underbara boenden i Sverige och Spanien. Vi har bett några utvalda fastighetsmäklare, våra ...