Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Audemars Piguet Royal Oak Offshore 25th Anniversary.

I över 140 år har Audemars Piguet tillverkat några av världens absolut främsta armbandsur. Här tittar vi närmare på en av våra nya favoritmodeller – Audemars Piguet Royal Oak Offshore 25th Anniversary.

Vi måste lyfta på hatten och hylla den här re-maken av deras först Offshore från 1993. Det här är ju en modell som med åren blivit ikonisk, en rå tungviktare som klarar sig i alla situationer. Och trots Audemars Piguets långa och stolta historia har klockföretaget från schweiziska Vallée de Joux aldrig tillåtit sig att stagnera. Visst präglas deras modeller som sig bör av långa hantverkstraditioner – men lika mycket innovationsglädje och utveckling. Och det är tydligt inte minst när det gäller Royal Oak Offshore, som kännetecknas av dramatiska former och högteknologiska material och komponenter. Form och funktion flyter samman till en estetiskt fulländad enhet.

Tänk om Jules Audemars och Edward-August Piguet, som startade allt i slutet av 1800-talet, kunde fått se fortsättningen på deras makalösa framgångssaga.

Läs mer på: www.audemarspiguet.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa Värmdö från Trivselhus. Exklusiva hus när du ska bygga nytt.

Villa Värmdö från Trivselhus

Vi på HOOM söker alltid efter arkitektur som har det där lilla extra. Därför blir vi överlyckliga när vi åter hittar en husmodell som erbjuder ...