Lilla Erstagatan

Drömvåning på Södermalm som erbjuder storslagen utsikt över både stad och vatten.

Fastigheten, som behållit mycket av sin ursprungliga charm, uppfördes i nyklassicistisk stil i slutet på 20-talet. Hela våningen präglas av ljus och rymd tack vare fönster i tre väderstreck. Två balkonger med utsikt samt franska balkonger i samtliga sovrum. Sällskapsrummet är uppdelat i tre delar: bibliotek, sällskapsdel samt matsal. Det prioriterade hörnläget samt utsikten från samtliga fönster måste upplevas på plats. Fyra stora sovrum med plats för dubbelsängar. Unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende. Extra plus blir det då privat garageplats medföljer.

Priset? 22.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Peter Frisell, 070-978 78 33, peter.f@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har närmare 80.000 följare på Facebook och 115.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Utemöbler från Slettvoll. Terrassmöbler. Möbler för trädgården.

Utemöbel från Slettvoll

Sommaren är här med besked. Nu är det tid för återhämtning, att bygga ny energi, och att njuta av dygnets alla ljusa timmar. Slettvolls utemöbler ...